Collectif Mini Outlet: 2 t/m 11 mei

Wil je op de hoogte blijven laat dan hieronder je naam en email achter.

 

 

Collectif Mini Outlet: donderdag 2 t/m zaterdag mei

Succubus houd in samenwerking met Collectif een speciale Mini-Outlet, waarbij wij collecties voor een spotprijsje verkopen die speciaal zijn ingekocht voor dit unieke evenement, echt alleen in de winkel! Alle artikelen zijn ingekocht van XS t/m 4XL, dit wil je dus niet missen 🙂 Updates volgen, houd dus dit event en de nieuwsbrief in de gaten!

Er is altijd meer: je kan onze nieuwe collecties ook winkelen, alle voorraad zoals je ziet op de website ligt in ons paradijsje in Assendelft!

Wanneer?

Donderdag 2-5 t/m zaterdag 11-5 van 10:00 tot 17:00


Waar?
Dorpsstraat 1070 – 1566 JM Assendelft. 

Met het OV: 
Onze winkel ligt op ongeveer 10 minuten lopen van NS station Krommenie-Assendelft. Check altijd 9292.nl voor actuele OV reisinfo voor je vertrekt. 
 
Met de auto: 

Vanuit richting Haarlem /  Alkmaar

Neem op de A9 afslag 10 Uitgeest en volg de borden N8/N203/Jachthavens/Zaanstad/Amsterdam

Volg de provinciale weg N203 / N8 voor 4,8 km en sla vervolgens (net voorbij Station Krommenie-Assendelft) rechtsaf het spoor over borden industrieterrein Assendelft, sla aan het eind van de Korte Industrieweg rechtsaf de Industrieweg op en je rijdt tegen het pand van Succubus aan.

 

Vanuit richting Utrecht /  Amsterdam (Zuid en Oost Nederland)

Rijdt naar Amsterdam en volg op de ring A10 de borden A8 Leeuwarden, Purmerend, Zaanstad

Volg de A8 / N203 voor 8 km en houdt bij de borden afslag 4 Zaanstad-Assendelft links aan. Neem op de  rotonde de tweede afslag om rechtdoor te gaan op de S154 (Noorderveenweg). Neem bij de tweede rotonde de eerste afslag, (rechtsaf) om de Dorpsstraat op te gaan en rijdt 1,4 km rechtdoor. Succubus bevind ze dan aan je linkerzijde.

 

Vanuit richting Hoorn /  Purmerend (Friesland)

Volg de A7 richting Amsterdam houdt bij knooppunt Zaandam rechts aan en volg de borden A8 Beverwijk Zaanstad-Noord

Rijdt naar Amsterdam en volg op de ring A10 de borden A8 Leeuwarden, Purmerend, Zaanstad

Volg de A8 / N203 voor 4 km en houdt bij de borden afslag 4 Zaanstad-Assendelft links aan. Neem op de  rotonde de tweede afslag om rechtdoor te gaan op de S154 (Noorderveenweg). Neem bij de tweede rotonde de eerste afslag, (rechtsaf) om de Dorpsstraat op te gaan en rijdt 1,4 km rechtdoor. Succubus bevind ze dan aan je linkerzijde.

 

Veel gestelde vragen, de antwoorden gaan over de Outlet en niet de Showroom:

 

Q) Hoe kan ik betalen?
A) Pin of contant, wij accepteren geen creditcards. Cadeaubonnen worden tijdens het Outlet Event niet geaccepteerd.

Q) Kan ik ruilen of retouren?
A) NEE: Er zullen meerdere bordjes hangen waarop staat dat outlet aankopen NIET geruild of geretourneerd kunnen worden, en er zit ook GEEN garantie op. Dit geldt niet voor onze nieuwe collecties.

Succubus.nl is een webwinkel die zich specialiseert in de online verkoop van retro geïnspireerde kleding en vintage geïnspireerde kleding. Van jaren 50 jurken met volle petticoats tot verleidelijke pencil jurkjes van Marilyn Monroe. Deze mode is voor elke dame toegankelijk, de collectie gaat ook in grote maten t/m maat 58. 

Wij bieden vintage en retro geïnspireerd kleding in maat XS t/m 6XL. Niet alleen onze eigen collectie wordt tijdens de outlet tegen geweldige prijzen verkocht maar ook de collectie van failliete winkels of restanten van leveranciers